This post is also available in: English

Përshkrimi i Programit:

YOOX pjesë e grupit Net-A-Porter është dyqani më i famshëm online në botë për modën, dizajnin dhe artin. I krijuar në vitin 2015 përmes bashkimit me Net-A-Porter, shitësin italian të modës online, është një kompani globale që operon përmes internetit. YOOX ofron shërbimet e saj në më shumë se 180 vende në mbarë botën.

  • YOOX ofron 15% zbritje për blerjet online përmes faqes së internetit: YOOX
  • Oferta mund përdoret deri në 5 herë për çdo klient, gjatë periudhës së vlefshmërisë së saj.
  • Shpenzimi është pa kufi dhe oferta është për të gjitha porositë online të bëra anembanë globit.

YOOX është tregu i duhur për veshjet dhe aksesorët luksozë që gjenden me vështirësi si për meshkujt ashtu edhe për femrat, me produkte nga stilistët më prestigjiozë të botës. Shitësi bashkëpunon ekskluzivisht me artistë të njohur në mbarë botën duke i lejuar kështu gratë dhe meshkujt që të shprehin individualitetin e tyre përmes stileve krijuese dhe të përhershme.

Si mund ta përfitojnë ofertën titullarët e kartave:
Titullarët e kartave duhet të klikojnë këtu dhe të shkruajnë e-mailin ku do t’i dërgohet kodi i promovimit (të cilin mund ta përdorin deri në pesë herë). Për ta përfituar këtë ofertë, titullari i kartës duhet të regjistrohet ose të futet në llogarinë e tij dhe më pas, gjatë daljes, duhet të shkruajë kodin e tij unik.

Periudha e vlefshmërisë:
Kjo ofertë është e vlefshme deri më 31 Dhjetor, 2020

Kartat e pranueshme:
Kartat Prepaid, Debit, World

Disponueshmëria e ofertës:
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjitha porositë online të kryera anembanë globit, me përjashtim të Rusisë dhe Azisë.

Tregu i pranueshëm:
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë titullarët e kartave që janë rezidentë dhe janë të pajisur me karta të lëshuara në të gjithë globin, me përjashtim të Rusisë dhe Azisë.

Kushtet e Mbajtësve të Kartës
Detaje më të hollësishme i gjeni këtu.

Si mundet të përfitoni nga kjo ofertë?

Regjistrohuni në YOOX duke përdorur adresën https://www.yoox.com/project/comktg19?tp=453534 dhe menjëherë pas regjistrimit do të merrni një email me një kod promocioni që mund ta përdorni deri në 5 herë gjatë periudhës së vlefshmërisë.

Periudha e Vlefshmërisë:
E vlefshme nga 1 Mars 2019 – 1 Korrik 2020

Cilët Mbajtës të Kartave kualifikohen:
Mbajtësit e kartave Mastercard World Debiti dhe Krediti + Mastercard Gold Krediti

Disponueshmëria e Ofertës:
Aplikohet për porositë në internet në të gjithë botën

Kushtet e Mbajtësve të Kartës:
Lexoni këtu Kushtet dhe Afatet e plota


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins