This post is also available in: English

Përshkrimi i Programit:

Zbuloni më shumë se 1000 butikë të markave kryesore nëpër qendrat tregtare të “Collection of Villages”, përfshirë Anya Hindmarch, Bally, Dior Homme dhe Stella McCartney.

Mbajtës të kartave të ndryshme gëzojnë të drejtën e përfitimeve për zbritje të ndryshme, lutemi shihni tabelën më poshtë. Të gjithë mbajtësit e kartelave përfitojnë 15% zbritje të paketave të blerjeve Shopping package, Chauffeur Drive dhe biletave për Shopping Express, përveç mbajtësve të kartave premium të cilët gëzojnë privilegje shtesë.

The Bicester Village Shopping Collection : Përfitoni nga zbritjet në qendrat tregtare për blerje produktesh marka kudo tek “The Bicester Village Shopping Collection”

Periudha e Vlefshmërisë: Deri më 31 dhjetor 2020

Cilët Mbajtës të Kartave kualifikohen: : Shihni tabelën shoqëruese për kualifikimin

Disponueshmëria e Ofertës: Nëntë qendra tregtare nëpër Evropë, zbulojini qendrat këtu.

Kualifikimi i Tregut: Kjo ofertë mund të aplikohet për të gjithë mbajtësit e kartave rezidentë dhe me të gjitha kartat e lëshuara në Evropë, Rusi, vendet e Azi-Paqësorit, Lindjen e Mesme dhe Afrikë

Si mundet mbajtësit e kartës të përfitojnë nga kjo ofertë?
Lutemi shihni lidhjet e adresave në internet për shlyerjet në tabelën shoqëruese. Në mënyrë që të rezervoni me Shopping Express, Shopping Packages ose Chauffeur Drive, ju lutem ndiqni lidhjet e adresave këtu dhe futni kodin COSMCARD813 për të përfituar zbritjen tuaj.

Mbajtësi I Kartës – Gold Krediti

Mbajtësi I Kartës – World Debiti + Krediti

Lëshuar brenda BE

Mbajtësi I Kartës – World Debiti + Krediti

Lëshuar jashtë BE

Kushtet e Mbajtësve të Kartës
Afatet dhe kushtet paraqiten këtu. Ju lutemi vizitoni faqen e dyqaneve të renditura për detaje.


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins