This post is also available in: English

Përshkrimi i Programit:

Shitësi numër një në Evropë për produktet e kozmetikës, i cili ofron më tepër se 22,000 produkte nga kompani të mëdha si MAC, Kérastase dhe Yves Saint Laurent, është vendi ideal për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja për t’u dukur sa më të bukur.

Me një portofol prej më shumë se 660 kompanish të famshme, lookfantastic ju ofron një zgjedhje të larmishme produktet që do t’ju bëjnë të ndiheni, të jeni dhe të dukeni fantastikë. Duke zgjeruar aksesin për t’i bërë sa më të bukura dhe më të hijshëm gratë dhe burrat anembanë botës, mund të themi se lookfantastic është në krye të lëvizjes së bukurisë që ka pushtuar internetin.

  • lookfantastic ofron 20% zbritje për blerjet online në faqen e internetit: LOOKFANTASTIC
  • Mund të shpenzoni pa kufi dhe oferta është e vlefshme për të gjitha porositë online të bëra anembanë globit. Kjo ofertë nuk mund të përdoret për ofertat që kanë kode të tjera.

Periudha e Vlefshmërisë:
Kjo ofertë është e vlefshme deri më 31 Dhjetor, 2020

Kartat e pranueshme:
Kartat Prepaid, Debit, World

Disponueshmëria e Ofertës:
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjitha porositë online të kryera anembanë globit.

Përjashtime:
Për të gjitha produktet e përjashtuara, klikoni: këtu

Tregu i pranueshëm:
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë titullarët e kartave që janë rezidentë dhe janë të pajisur me karta të lëshuara në Evropë.

Si mund ta përfitojnë ofertën titullarët e kartave:
Titullarët e kartave duhet të blejnë online në faqen e internetit të lookfantastic dhe duhet të shkruajnë kodin MASTER20 me qëllim për të përfituar zbritjen.

Kushtet e Mbajtësve të Kartës
Detaje më të hollësishme i gjeni këtu.


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins