This post is also available in: English

Përshkrimi i Programit:

Mbajtësit e kartave MasterCard Premium mund të bëhen pjesë e programit Hertz Gold Plus Rewards. Nëpërmjet nënshkrimit të marrëveshjes së partneritetit midis Mastercard dhe Hertz, mund të përfitoni nga sa vijon:

  • Deri në 15% zbritje për të gjitha rezervimet e automjeteve
  • Përfitoni pa kosto përmirësimin e kategorisë së automjetit (sipas disponueshmërisë)
  • Fitoni bonusin deri në 900 pikë Gold Plus Rewards në momentin e regjistrimit.
  • Falas për drejtuesin e dytë të automjetit (bashkëshorti/ja ose partneri vendas)
  • Kryeni shpejt kthimet me Hertz Instant Returns
  • Shmangni radhët dhe sportelet në mbi 50 aeroportet më të mëdha në botë
  • Shërbime të dedikuara Gold në mbi 1,000 degë në të gjithë botën

Periudha e Vlefshmërisë:
Deri më 31 dhjetor 2020

Cilët Mbajtës të Kartave kualifikohen:
Mbajtësit e kartave World Krediti + Gold Krediti

Disponueshmëria e Ofertës:
Për çdo rezervim për automjete me qira në të gjithë botën me mbi 8,500 degë në 147 vende

Si mund të përfitoni nga kjo ofertë?
Për të përfituar këtë ofertë klikoni këtu.

Kushtet e Mbajtësve të Kartës
Detaje më të hollësishme i gjeni këtu.


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins