This post is also available in: English

Përshkrimi i programit

AllSole.com është një faqe interneti online për këpucë, sandale, ku do të gjeni koleksione si për meshkuj, femra ashtu edhe për fëmijë. Tek AllSole do të gjeni diçka për çdo rast, që nga atletet më të fundit deri te takat e larta të stilistëve më të njohur. All Sole ofron shpërndarje në më shumë se 150 vende duke bashkëpunuar me firmat më të njohura, si Ted Baker, Converse, Vans, Dr.Martens dhe shumë të tjera.

  • AllSole ofron 15 % zbritje për të gjitha blerjet e kryera online në faqen e saj të internetit:all sole
  • Nuk ka një vlerë minimale që duhet plotësuar dhe kjo ofertë vlen për të gjitha porositë e kryera online, për të gjithë artikujt me çmim të plotë.

Periudha e vlefshmërisë:
Kjo ofertë është e vlefshme deri më 31 Dhjetor, 2020

Kartat e pranueshme:
Kartat Prepaid, Debit, World

Disponueshmëria e ofertës:
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjitha porositë online të kryera anembanë globit.

Përjashtime:
Për të gjitha produktet e përjashtuara, klikoni: këtu

Tregu i pranueshëm:
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë titullarët e kartave që janë rezidentë dhe janë të pajisur me karta të lëshuara në të gjithë botën.

Si mund ta përfitojnë ofertën titullarët e kartave:
Titullarët e kartave duhet të porosisin online në faqen e internetit të allsole.com dhe duhet të shkruajnë kodin ASMC15 me qëllim për të përfituar zbritjen.

Kushtet dhe afatet e titullarëve të kartave
Kushtet dhe afatet do t’i gjeni këtu.


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins