Valbona Dhjaku, Drejtore e IT në Bankën Credins, në një intervistë për Report TV informon për përfitimet që kanë të gjithë klientët e Bankës nga përdorimi i aplikacionit Credins Online. Një aplikacion i sigurt dhe mjaft i thjeshtë në përdorim, por dhe me funksionalitete të reja dhe inovative për një përdorim 24/7.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins