Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për Televizionin SCAN, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për të shqyrtuar të gjitha kërkesat e klientëve për shtyrje të kësteve të kredisë si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins