Soni Thano, intervistë për Televizionin SCAN

Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për Televizionin SCAN, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për të shqyrtuar të gjitha kërkesat e klientëve për shtyrje të kësteve të kredisë si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Oldesa Osmenaj, intervistë për RTSH

Drejtoresha Rajonale në Credins Bank, Oldesa Osmenaj, foli në një lidhje me “Skype” në RTSH për strategjinë që Banka Credins po ndjek në këto kohë të vështira për të qenë sa më pranë klientëve.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Soni Thano, intervistë për revistën Bankieri

Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për revistën Bankieri, informon mbi kolateralet alternative në sektorin bankar në Shqipëri.

Banka Credins është duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike të çdo klienti.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu

Marieta Karapanço, intervistë për News24

Marieta Karapanço, Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Produkteve dhe Institucioneve në Credins Bank, në një intervistë për News24, foli për ofertat më të reja të kredisë që Banka Credins sapo ka lançuar në mbështetje të çdo individi dhe biznesi. Kredi me kushte lehtësuese dhe proçedura të shpejta.

Për të mbështetur rihapjen, zhvillimin dhe rritjen e çdo biznesi Mikro e Agro si dhe çdo individ që dëshiron të investojë për një të tashme më të bukur.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Anila Hazizaj, intervistë për revistën Monitor

Anila Hazizaj, Drejtore e Departamentit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, foli për strategjinë që Banka Credins po ndjek në këto kohë të vështira për të qenë sa më pranë klientëve.

Banka Credins është duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike të çdo klienti.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu.

Banka Credins