Njoftim!

Në kuadër të situatës aktuale, Banka Credins njofton të gjithë klientët e saj që do të jetë hapur: 07:00-11:30.

Ky orar i ri do të fillojë nga nesër datë 24 Mars deri në një afat të pacaktuar për të gjitha degët që janë hapur.

Degët e Bankës Credins që janë të mbyllura do vazhdojnë të jenë të mbyllura deri në një njoftim të dytë.

Oraret më lart do të jenë efektive deri në një njoftim tjetër.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj për të përdorur sa më shumë kanalet digjitale për çdo pagesë që mund të keni si dhe rrjetin e ATM-ve duke shmangur ardhjen tuaj në degë.

Ju faleminderit!


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins