Edlira Muço, Drejtore e Drejtorisë së Përputhshmërisë Ligjore dhe Parandalimit të Pastrimit të Parave në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, informon mbi Standartin e ri të raportimit (CRS) që Bankat në Shqipëri janë angazhuar për përmbushjen e dispozitave ligjore mbi Shkëmbimin Automatik të Informacionit.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins