Të nderuar klientë,

Banka Credins, në vijim të situatës së vështirë që po kalojmë por e angazhuar maksimalisht të jetë çdo ditë në shërbimin tuaj, ju njofton se: Ditën e Shtunë, datë 04.04.2020, do të punojnë në orarin 07:00 – 12:30 të gjitha degët e rretheve të cilat punojnë zakonisht, së bashku me degët e mëposhtme:

 • Dega Tirana 1 (Rruga Ismail Qemali, Nr.4)
 • Dega Tirana 2 (Bulevardi “Zogu I” Njësia Administrative Nr.9)
 • Dega Tirana 3 (Rruga “Muhamet Gjollesha”, Njësia Administrative Nr.7)
 • Dega Tirana 4 (Rruga “Medar Shtylla”, Njësia Administrative Nr.5)
 • Dega Tirana 9 (Blv “Bajram Curri” Njësia Administrative Nr.1)
 • Dega Tirana 11 (Rruga “Gjin Bue Shpata”, Njësia Administrative Nr.5)
 • Dega Tirana 12 (Rr. Jordan Misja, prane shkolles Harry Fultz)
 • Dega Kamëz (Qender të Kamzës)
 • Dega Laprakë (Tek Blloku Gintash, Laprake)
 • Dega Emigres(Autostrada Tiranë-Durrës, km 11, pranë Emigres, Kashar)
 • Dega Porti Durrës (Rr.e Doganes, Sheshi i Trageteve, Durrës)
 • Oraret më lart do të jenë efektive deri në një njoftim tjetër.

  Kërkojmë mirëkuptimin tuaj për të përdorur sa më shumë kanalet digjitale për çdo pagesë që mund të keni si dhe rrjetin e ATM-ve duke shmangur ardhjen tuaj në degë.

  Ju faleminderit!


  Na kontakto

  Gjej Degën

  Banka Credins