Nada Vokshi, intervistë për revistën Monitor

Nada Vokshi, Drejtore e Departamentit të Bizneseve Alternative pranë Bankës Credins, në një intervistë për revistën Monitor, informon se cilat janë funksionet e një brokeri sigurimesh. Gjithashtu, ajo ndan me ne disa informacione të vlefshme për përzgjedhjen e produkteve të sigurimit nëpërmjet brokerit.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu

Paketa e Studentit – krijuar nga Credins Bank

 

Në prag të fillimit të vitit të ri Universitar, Credins bank risjell pranë çdo studenti “ Paketën Studentore”, krijuar enkas për të mbështetur çdo student për nevojat dhe kërkesat për shëbime bankare. Një paketë e cila ofron shërbime bankare, ku një pjesë e konsiderushme janë pa asnjë komision, duke ju ardhur në ndihmë studentëve për të krijuar një marrëdhënie lehtësuese me bankën.

Në çdo vend të botës, çdo student, pajiset me një llogari bankare, me anë të së cilës menaxhon çdo shpenzim mujor si: pagesë të tarifave shkollore, shpenzimeve utilitare si ujë, drita, telefon, internet, pagesë të qirasë të shtëpisë ku banon etj. Por një studenti, I duhet dhe karta bankare për të realizuar blerje të ndryshme në internet apo për të mbuluar shpenzimet mujore.

Mbajtja e kartës Credins, I mundëson një studenti mjaft përfitime, pasi Banka Credins, ka një bashkëpunim me shumë partnere, ku pagesa me karta mundëson zbritje deri në 20%. Ndaj, përdorimi I kartës Credins në bare, restorante, dyqane eltro – shtepiake, klinika dentare, kinema, apo qëndra argëtimi etj, I mundëson çdo studenti një kursim mujor të vlefshëm për këtë fazë të jetës.

Paisja me aplikacionin bankar Credins Online, të aksesueshëm nga çdo Smartpohone, tabelete apo desktop, I mundëson studentëve të paguajnë online, në çast të gjitha shërbimet e tyre. “Banka në dorën tënde” – është slogani ynë, për ti dhënë mundësinë çdo studenti të kontrollojë në çast balancën e llogarisë, të marrë fonde nga prindërit nëpërmjet transfertave bankare apo të paguajë çdo faturë. Të gjitha këto ofrohen pothuaj pa asnjë komsion. 

Gjithashtu, Banka Credins ka lidhur marrëveshje partneriteti me disa prej Universiteteve më të mëdha në vend, me anë të së cilës, ju mundësohet kredia me 0% interes. Studenti paguan plotësisht studimet e tij me këste dhe interesi dhe komisioni I kredisë paguhen nga Unviersiteti.

Vendosja e një marrëdhënie me bankën, do e shoqërojë një student përgjatë gjithë jetës, pasi do krijojë një historik të mirë bashkëpunimi, duke përfituar në të ardhmen, nga interesat dhe komisionet preferenciale për kredi ose shërbime të tjera.

Sot, banka konsiderohet një partner për çdo student, duke ofruar një portofol të larmishëm produktesh dhe shërbimesh bankare, të cilat nëse I gjeni në një bankë të vetme, ju kursejne kohë dhe para dhe ju ndihmojnë për të menaxhuar më mirë financat tuaja dhe mbajtur ato në kontroll.

Paketa e lançuar nga Credins bank përmbledh disa prej shërbimeve kryesore bankare të cilat janë bazike dhe të domosdoshme për aktivitetin tuaj:

ü  Llogari Rrjedhëse: e domosdoshme për çdo student, si mënyra kryesore e vendosjes së marrëdhënies me një bankë, nëpërmjet të cilës, mund të kryhen shumë shërbime pagese, transferta etj.

ü  Kredia studentore: një kredi e shpejtë, për të mbështetur nevojat për të vazhduar studimet tuaja me kushte lehtësuese.

ü  Credins Online: aplikacioni bankar I aksesueshëm nga çdo smartphone, tabletë ose desktop, ju mundëson kryerjen e menjëhershme të shumë veprimeve bankare. Banka në dorën tënde 24/7, ju mundëson të:

§  kontrolloni llogaritë tuaja,

§  kryeni pagesa faturesh, madje me komisione 0 ose preferenciale,

§  kurse këmbimi mjaft preferenciale krahasuar me degët e bankës,

§  transferta kundrejt bankave lokale ose ndërkombëtare, me komisione 0 ose preferenciale,

ü  Karta e parapaguar: një mjet mjaft I mirë për të reduktuar përdorimin e cash-it.

Çdo student gjen tek Credins Bank një konsulent, dhe një shërbim të dedikuar e të shpejtë. Nëse bëheni pjesë e kësaj pakete, ne synojmë t’ju vijmë në ndihmë duke ju dhënë mundësinë për të përfituar:

§  Të mbani financat tuaja mujore në një menaxhim të kujdeshëm, duke patur historikun e çdo shpenzimi,

§  Të reduktoni mbajtjen e cash –it duke rritur sigurinë dhe ulur kostot,

§  Të krijoni një historik të mirë me bankën duke përfituar oferta mjaft të mira,

§  Të përfitoni nga larmishmëria e shërbimeve me kosto mjaft preferenciale.

Banka Credins ka qënë dhe do vazhdojë të jetë gjithmonë në mbështjete të studentëve me projekte inovative siç është dhe shkolla “YouAreCredins”, një mundësi punësimi dhe trajnimi për të rinjt e talentuar.

Ejani pranë çdo dege të Bankës Credins! Ju mirëpresim!

“Pedalo! Një makinë më pak, një kënaqësi më shumë”!

Banka Credins, një nga bankat më të mëdha në vend, ka lançuar një projekt të ri “Pedalo”! Një makinë më pak, një kënaqësi më shumë”. Ky projekt interesant, synon ndërtimin e stacioneve të biçikletave pranë çdo degë të bankës Credins. Projekti është pritur me entuziazëm nga drejtuesit dhe stafi I bankës. Aktualisht, janë finalizuar 3 stacione biçikletash në degët tona të Tiranës. Këto stacione vijnë me një koncept ide dhe dizajn mjaft interesant. Jo vetëm një stacion biçikletash, por dhe një kënd I gjelbëruar me lule e bar, për të shtuar hijeshinë pranë çdo dege.

Pedalojmë së bashku, ka bërë bashkë stafe dhe klientë të bankës, të cilët menjëherë kanë filluar të përdorin biçikletat për të lëvizur. Kombinuar dhe me infrastrukturën e përmirësuar në qytetin e Tiranës në kuadër të projekteve të ndërmarra dhe nga Bashkia Tiranë, është mundësuar lëvizja me biçikleta e cila sa vjen dhe rritet çdo ditë.

Kjo nismë vjen sot, në kushtet kur duhet të kujdesemi më shumë se kurrë për veten, për një shëndet më të mirë, për pak më shumë sport e lëvizje, për një jetë më të shëndetshme e me më pak stres.

Gjithashtu, lëvizja me biçikletë ndikon në një qytet më të pastër, me më pak lëvizje makinash sidomos në zonat qëndore, duke reduktuar gazrat e dëmshëm dhe duke përmirësuar cilësinë e ajrit dhe padyshim ul dhe kostot tona duke shpenzuar më pak dhe kursyer kohën nëpërmjet një parkimi të shpejtë.

Banka Credins ka qënë dhe do vazhdojë të jetë gjithmonë mbështetëse e projekteve të cilat ndikojnë në një mjedis të bukur e të pastër për ne familjarisht.

Banka Credins ka ndërmarrë vazhdimisht nisma interesante në projekte që kanë të bëjnë me mjedisin duke I dhënë rëndësinë maksimale cilësisë së jetës që na jep një mjedis I pastër dhe I gjelbërt. Të gjithë së bashku duhet të kujdesemi për të reduktuar ndotjen, ulur përdorimin e plastikës, përdorur sa më pak makinat apo duke kursyer përdorimin e ujit dhe energjisë, për një mjedis më të bukur sot dhe në vitet në vijim.

Edlira Muço, intervistë për revistën Monitor

Edlira Muço, Drejtore e Drejtorisë së Përputhshmërisë Ligjore dhe Parandalimit të Pastrimit të Parave në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, informon mbi Standartin e ri të raportimit (CRS) që Bankat në Shqipëri janë angazhuar për përmbushjen e dispozitave ligjore mbi Shkëmbimin Automatik të Informacionit.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu

Julia Hoxholli intervistë për Mediat

Julia Hoxholli, Drejtoresha e degës së QSUT-së në Credins Bank, në një intervistë për mediat foli për paketën e dedikuar te produkteve të lançuar së fundmi për personelin mjekësor në të gjithë vendin.

Banka Credins shpreh mirënjohjen më të madhe për të gjithë mjekët pas situatës së vështirë me të cilën u përballën gjatë COVID-19.

Faleminderit dhe ju mirëpresim në çdo degë të bankës sonë për të përfituar nga ofertat e reja.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Soni Thano,intervistë për revistën Monitor

Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për të shqyrtuar të gjitha kërkesat e klientëve për shtyrje të kësteve të kredisë si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu

Adja Angjeli, intervistë për News24

Drejtoresha e Departamentit të Menaxhimit të Shitjeve në Degë në Credins Bank, Adja Angjeli, foli në një lidhje me “Skype” në News24 për strategjinë që Banka Credins po ndjek në këto kohë të vështira për të qenë sa më pranë klientëve.

Për të shikuar intervistën e plotë

Valbona Dhjaku, intervistë për Report TV

Valbona Dhjaku, Drejtore e IT në Bankën Credins, në një intervistë për Report TV informon për përfitimet që kanë të gjithë klientët e Bankës nga përdorimi i aplikacionit Credins Online. Një aplikacion i sigurt dhe mjaft i thjeshtë në përdorim, por dhe me funksionalitete të reja dhe inovative për një përdorim 24/7.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Banka Credins