Bashkohuni me ekipin
tonë profesional

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Maecenas nibh tellus, imperdiet

This post is also available in: English

Pozicione Vakante

Nuk ka asnjë pozicion vakant për momentin, ju lutemi kontrolloni më vonë.

Nëse mendoni se keni kualifikimet e duhura dhe ndiheni gati per të nisur karrierën në Credins, dërgoni CV tuaj në cdo moment pranë burimeve njerëzore në adresën: burimenjerezore@bankacredins.com ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore pranë Zyrave Qendrore të Credins bank me adresë
Rr: Vaso Pasha, Nr. 8, Tiranë. Që aplikimi juaj të konsiderohet i plotë duhet të bashkëlidhni CV-në tuaj të shoqëruar me letrën e interesit.


Kujdes!
Dokumentet tuaja duhet të jenë në formatin “.pdf” .

Ju mirëpresim!

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins