Shtator 28, 2020

Credins Bank mbështet “VIZart”

Optional

Credins Bank mbështet realizimin e eventit “VIZart”. Një ekspozitë që bën bashkë punët e 50 mjeshtrave shqiptarë, të cilët i përkasin brezave të ndryshëm që nga Kodra, Jukniu, Kilica, Dhrami, Shoshi, Lulani, Keraj, Madhi,...

Dhjetor 26, 2019

Credins mbështet Cmimet KULT

Përgjegjësia Sociale, Optional

Një tjetër përkushtim i Credins Bank në fushës së artit dhe kulturës është edhe mbështetja e realizimit të eventit kulturor “Cmimet Kult”. 78 nominime dhe 15 çmime të mëdha në një natë magjike në edicionin e 15. Credins Bank gjithmonë...

Dhjetor 26, 2019

Credins dhuron gjak

Përgjegjësia Sociale, Optional

Dhurimi i gjakut është një akt human, i cili shpëton jetë njerëzish. Ndaj sot, stafi i Credins Bank ju përgjigj menjëherë thirrjes së Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak. Kjo iniciative u perkrah nga shumë punonjës të bankës, të cilet...

maratona e kenges
Korrik 11, 2019

Maratona e Këngës 2019

Përgjegjësia Sociale, Optional

Credins Bank në mbështetje të eventit më popullor dhe më të bukur të stinës së verës ku promovohet arti dhe muzika shqiptare. Të gjithë në shesh, në çdo qytet tek: “Maratona e Këngës 2019”, të shijojmë muzikën më të bukur shqiptare nga...

credins dhuron
Mars 27, 2018

#CredinsDhuron në Kamëz

Përgjegjësia Sociale, Optional

Në kuadër të zbatimt të 17 objektivave për zhvillim të qëndrueshëm, Credins Bank dhuroi për Bashkinë Kamëz 45 pemë kumbulle, duke kontribuar në këtë mënyrë, në shtimin e zonës së gjelbër dhe ofrimin e ambjenteve më të këndshme për...

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins