Karta Mastercard e Parapaguar

Monedha: EURO

Limit Shpenzimi Ditor Online/Internet: 2500 Euro

Vlefshmëria e kartës: 5 Vite

Karakteristika dhe Avantazhe

 • Limit Shpenzimi vjetor deri në 1’000’000 Lekë/ 10’000 Euro.
 • 0 Komision mirëmbajtje.
 • 0 Komision për blerje ONLINE dhe POS.
 • E disponueshme menjëherë.
 • Mundësi Rimbushje 24 orë në 7 ditë të javës.
 • Përdorim në të gjitha monedhat.
 • Kontroll mbi shpenzimet dhe lëvizjet e llogarisë.
 • Bëni blerje kudo, në Shqipëri dhe jashtë vendit, në më shumë se 34 Milionë pikat me të cilat Mastercard dhe Visa kanë marrëveshje

Siguria

Falë pranisë së mikroçipit, Karta e Parapaguar është akoma më e mbrojtur nga  mashtrimet dhe klonimi. Si rregull, në momentin që do të bëni një blerje, do t’ju kërkohet të shkruani kodin PIN për të përfunduar transaksionet për shumat mbi 20 €.

Transaksionet tuaja online bëhen akoma më të sigurta me modelet e sigurisë Mastercard SecureCode dhe Verified by VISA (VBV). Ju gjithmonë keni një nivel shtesë të sigurisë në sajë të një fjalëkalimi që ju zgjidhni dhe që do të kërkohet në kohën e blerjes nga dyqanet online.

Ndryshimi i PIN-it

Ju mund ta personalizoni PIN-in e kartës suaj Mastercard në të gjitha bankomatët (ATM) e bankës. Ndryshimi i kodit PIN për këto karta është falas.

Në rast se humbisni kodin tuaj PIN, riprintimi i tij prane degëve Credins është 2 Euro për kartat Mastercard dhe 200 Lekë për kartat VISA.

Më shumë:

Me Mastercard nga Credins Bank paguani përmes teknologjisë Contactless përmes të cilit mund të paguani pa bërë swipe kartën ose futjen e çipit. Për shuma deri në 20 euro, nuk keni nevojë të shkruani PIN-in tuaj.

 

Disa këshilla për kartat me parapagesë:

 • Mbani PIN veças nga karta dhe mos e ndani atë më njerëz të tjerë.
 • Gjithmonë kontrolloni shumën e shfaqur në POS përpara se të futni kodin PIN ose të nënshkruani faturën.

 

Në rast të humbjes ose vjedhjes së kartës suaj:

 • Bllokoni atë sa më shpejt të jetë e mundur duke telefonuar numrat: 0800 22 73 ose +355 4 2274 777.
 • Paraqituni në degën më pranë jush, raportini vjedhjen/humbjen e kartës dhe kërkoni një kartë të re.

 

Dokumentacioni i Nevojshëm:

 • Kartë Identiteti
 • Formular Rregjistrim (për klientët e rinj) ose përditësimi për klientët ekzistues.
 • Formular i dorëzimit të Kartë dhe Kodit PIN.
 • Kontrata e Kartës.


This post is also available in: English

E-Banking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

Lexo më shumë Read More

Karte Krediti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

Lexo më shumë Read More

Llogari rrjedhese

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

Lexo më shumë Read More

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins