This post is also available in: English

Njihuni me overdraftin për Individë

Overdrafti është një linjë kredie, e cila në shumicën e rasteve lidhet me pagën e individit dhe i jep atij mundësinë të tërheqi në çdo moment nga llogaria rrjedhëse një shumë debitore të barazvlefshme me një deri në pesë paga mujore në varësi të limitit të aprovuar. Çdo individ duhet të bëjë kërkesë në degën ku ai operon dhe të nënshkruajë një marrëveshje për të pasur të drejtë të përdorë këtë lehtesi financiare.

Avantazhet

  • Ndihmon individin për të mbuluar nevojat për pagesa të ndryshme apo blerje që i kalojnë të ardhurat mujore.
  • Mundëson likuidimin e shpenzimeve të paparashikuara dhe afatshkurtra

  Shlyerja e overdraftit bëhet automatikisht në momentin që kreditohet llogaria. Credins bank ofron dhe një mundësi të shlyerjes së Overdraftit me këste fikse. Overdrafti është një lehtesi financiare afatshkurtër dhe zgjat jo më shumë se një vit. Për informacion të personalizuar ju presim në degë!


Credins Online

Aksesoni llogarinë 24/7 nga celulari apo kompjuteri juaj! Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank.

Lexo më shumë Read More

Llogari Rrjedhëse

Me llogarinë tuaj në Credins Bank, ju mund të kryeni të gjitha llojet e transaksioneve bankare dhe të aksesoni të gjitha shërbimet bankare.

Lexo më shumë Read More

Kartat e kreditit

Kartat e Kreditit nga Credins bank janë kartat të cilat ju mundëson shlyerjen e detyrimit përmes disa opsioneve. Dizenjuar, për të përmbushjen e nevojat e klientëve

Lexo më shumë Read More

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins