Çfarë është E-Commerce:

Ky shërbim u jep bizneve mundësinë për të pranuar pagesat nëpërmjet website-it të tyre. Klientët mund të blejnë produkte/shërbime që biznesi shet duke kryer pagesën me kartë  direkt në faqen e internetit të biznesit. Tek web-site i biznesit do të vendoset një script, i cili do të bëjë të mundur pranimin e pagesave përmes të gjitha kartave. Pagesat transferohen automatikisht nga karta e klientit në llogarinë e biznesit pranë Bankës.

Të gjitha bizneseve që do të pajisen me shërbimin E-Commerce do tu ofrohet FALAS asistenca teknike.

Kujt i adresohet:

Të gjithë klientëve që duan ta çojnë biznesin e tyre me pranë blerësit, dhe atij në vendin më të largët në mbarë botën. Të gjithë biznesve që duan të tregtojnë përtej kufijve fizik, dhe duke marrë paratë  vetëm me një click,  në vecanti: bizneset në fushën e turizmit, argëtimit,  pajisjeve elektronike, dixhitale , aksesorëve ,  modës etj.

Avantazhet:

  • I sigurtë: Teknologji e lartë sigurie 3D Verified By Visa dhe Mastercard Secure Code.
  • Fleksibël në menaxhim.
  • I pranishëm në tregjet globale.

Më shumë komoditet për tu menxhuar dhe nga shtëpia 24 orë dhe 7 ditë në javë.

Kushtet për tu pajisur me shërbimin E-Commerce:

  • Bizneset duhet të jenë të licensuara.
  • Bizneset të cilat kanë ose dëshirojnë të kenë një web-site.
  • Bizneset të cilat dëshirojnë të shesin produktet apo shërbimet e tyre online.

Transaksionet tuaja bëhen akoma më të sigurta me modelet e sigurisë Mastercard SecureCode dhe Verified by Visa (VBV). Ju gjithmonë keni një nivel shtesë të sigurisë në sajë të një fjalëkalimi që ju zgjidhni dhe që do të kërkohet në kohën e blerjes nga dyqanet online. Lexoni më shumë këtu.

This post is also available in: English

Karte Debiti Biznes

Ky shërbim iu jep mundesinë të terhiqni të ardhurat tuaja në çdo ATM Credins. Karta e...

Lexo më shumë Read More

Shërbimi POS

Ky shërbim u jep bizneseve mundësinë për të pranuar pagesat nëpërmjet POS...

Lexo më shumë Read More

Kursi i Këmbimit

Kurse preferenciale. Pa Komisione Shtesë. Përfitoni nga luhatshmëria e tregut valutor botëror.

Lexo më shumë Read More

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins