Si një institucion partner me bizneset dhe institucionet lokale, Credins Bank, gjatë muajit Nëntor, sponsorizoni aktivitetin “Mandarina Fest 2019”.

Si një institucion partner me bizneset dhe institucionet lokale, Credins Bank, gjatë muajit Nëntor, sponsorizoni aktivitetin “Mandarina Fest 2019”. Credins Bank vazhdon të luajë një rol të rëndësishëm në mbështetje të projekteve të ndryshme të cilat nxisin zhvillimin vendas.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins