Për të tretin vit radhazi, Credins Bank ka shpërndarë fondin e besnikërisë “jetë me kursim” për punonjës të kategorive të ndryshme të filialeve jo vetëm në kryeqytet por edhe në rrethe, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre për më shumë së 7 vite si pjesë e saj. Shpërndarja e fondit të besnikërisë “Jetë me kursim” është kthyer tashmë në një traditë e cila do të përsëritet çdo vit për të treguar se besnikëria dhe përkushtimi shpërblehet.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins