IFC-ja, anëtare e Grupit të Bankës Botërore, me mbështetjen e Qeverisë së Kanadasë dhe Banka Credins firmosin marrëveshjen për një financim prej 10 milion euro përfshirë edhe 1 milion Euro nga Programi i IFC-së, Kanada, për Ndryshimet Klimaterike. Ky bashkëpunim do ta ndihmojë bankën të japë hua për kompanitë shqiptare të interesuara për investime në teknologji të efektshme nga pikëpamja e energjisë dhe projekte të energjisë së rinovueshme…

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins