Credins Bank në mbështetje të eventit më popullor dhe më të bukur të stinës së verës ku promovohet arti dhe muzika shqiptare. Të gjithë në shesh, në çdo qytet tek: “Maratona e Këngës 2019”, të shijojmë muzikën më të bukur shqiptare nga zërat më të spikatur dhe hitet më të bukura të kësaj vere. Do jemi në 11 qytete për ta bërë më të ëmbël këtë verë. Ejani të kënaqemi të gjithë së bashku.

Credins Bank në mbështetje të eventit më popullor dhe më të bukur të stinës së verës ku promovohet arti dhe muzika shqiptare.

Të gjithë në shesh, në çdo qytet tek: “Maratona e Këngës 2019”, të shijojmë muzikën më të bukur shqiptare nga zërat më të spikatur dhe hitet më të bukura të kësaj vere. Do jemi në 11 qytete për ta bërë më të ëmbël këtë verë.

Ejani të kënaqemi të gjithë së bashku.

Credins Bank

Ne flasim gjuhën tuaj.

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins