Shumëkujt prej nesh mund t’i ndodhë që para një udhëtimi jashtë vendit t’i kenë lindur pyetjet: A kam mjaftueshëm para me vete? A ndjehem i sigurt me kaq shumë cash? A duhet t’i marr të gjitha paratë që kam planifikuar të shpenzoj në cash, apo të marrë dhe një kartë me vete? <p>Ardhja e stinës së pranverës sjell edhe dëshirën për të udhëtuar. Ju pregatisni valixhet, ne ju bëjmë gati kartën e kreditit. Në këtë mënyrë, gjithçka është gati! <p> <p>Ju kujtohet sa shumë cash merrnit me vete para se të niseshit? Tendenca ka ndryshuar. Shume vende po kthehen në “cashless”; pra në vende ku transaksionet nuk mund të kryhen me para dorë por vetëm me kartë. Në disa vende si Amsterdami dhe kafen e mëngjesit duhet ta paguash me kartë. Madje nëse paguan me cash nuk je më i preferueshëm. Përdorimi i kartës së kreditit rrit dhe reputacionin tënd, bëhesh më i besueshëm dhe ul ndjeshëm rrezikun nga vjedhjet. </p> <p>Credins bank vjen pranë jush me një kartë të re: “Mastercard World” një kartë eksluzive për të gjithë individët. “Mastercard World” ofrohet si kartë Debiti dhe Krediti e cila ofrohet në monedhat EUR dhe USD. </p> <p>Bashkë me kartën, përfitoni falas dhe “Sigurimin e jetës dhe shëndetit në udhëtim për 1 vit”, duke kursyer kohën dhe paratë tuaja për policën e sigurimit. Shumë përfitime! Mos hezitoni, aplikoni menjëherë në Credins Bank. </p>

Koha për udhëtime
credins bank mastercard

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins