Për të dytin vit radhazi, Credins Bank ka shpërndarë fondin e besnikërisë “jetë me kursim” për rreth 105 punonjës të kategorive të ndryshme të filialeve jo vetëm në kryeqytet por edhe në rrethe, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre për më shumë së 7 vite si pjesë e saj.

Drejtor i Përgjithshëm Maltin Korkuti, në fjalën e hapjes së kësaj ceremonie, falenderoi të gjithë stafin për përkushtimin e tyre në shërbim të klientëve, ai i vlerësoi si çelësi i suksesit të Credins Bank, duke e bërë atë të jetë numër një për Shqiptarët. Për stafin, është privilegj të punosh në një institucion të tillë ku asnjëherë nuk mungon motivimi dhe shpërblimi për besnikërinë ndër vite. Shpërndarja e fondit të besnikërisë “Jetë me kursim” është kthyer tashmë në një traditë e cila do të përsëritet çdo vit për të treguar se besnikëria dhe përkushtimi shpërblehet.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins