Në Credins Bank, cdo punonjës luan një rol të rëndësishëm në suksesin tonë. Përvojat kolektive, idetë dhe puna, janë ato që përbëjnë kulturën tonë dhe drejtojnë të ardhmen e biznesit tonë. Në një intervistë të shkurtër, “Credins Super Stars” nga viti 2018 ndajnë përvojën e tyre.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins