Në një atmosferë ndricuese dhe plot emocion u realizua ditën e premte ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit të Durrësit “Aleksandër Moisiu”.
Credins Bank si sponsor kryesor i kësaj ceremonie i uron suksese të sapo diplomuarve duke shprehur kështu gjithnjë e më shumë mbështetjen ndaj institucioneve të arsimit dhe studentëve.
“Një milion ëndrra janë gjithcka do të na duhet,… për botën që duam të ndërtojme” ky ishte slogani i gjeneratës së re të studentëve në këtë eveniment.
Credins Bank gjithmonë në mbështetje të ëndrrave tuaja, sepse ne flasim gjuhën tuaj!

Në një atmosferë ndricuese dhe plot emocion u realizua ditën e premte ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit të Durrësit “Aleksandër Moisiu”.
Credins Bank si sponsor kryesor i kësaj ceremonie i uron suksese të sapo diplomuarve duke shprehur kështu gjithnjë e më shumë mbështetjen ndaj institucioneve të arsimit dhe studentëve.
“Një milion ëndrra janë gjithcka do të na duhet,… për botën që duam të ndërtojme” ky ishte slogani i gjeneratës së re të studentëve në këtë eveniment.
Credins Bank gjithmonë në mbështetje të ëndrrave tuaja, sepse ne flasim gjuhën tuaj!

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins