Vazhdojmë të shtojmë gjelbërimin në qytetin tonë të dashur të Tiranës duke ju bashkuar nismës së Bashkisë Tiranë për një mjedis sa me të gjelbërt. Shkuam pranë banorëve të zonës së Don Boskos dhe asaj të Bulevardit “Gjergj Fishta” duke krijuar një park të vogël me pemë, ku çdo familje e zonës mund të shijojë një pasdite të këndshme. Banka Credins si gjithmonë ka qënë mjaft aktive në projekte që kanë të bëjnë me mjedisin duke i dhënë rëndësinë maksimale cilësisë së jetës që na jep një mjedis i pastër♻️dhe i gjelbërt🌿.

Credins pranë banorëve të zonës së Don Boskos dhe asaj të Bulevardit “Gjergj Fishta”

Vazhdojmë të shtojmë gjelbërimin në qytetin tonë të dashur të Tiranës duke ju bashkuar nismës së Bashkisë Tiranë për një mjedis sa me të gjelbërt.

Shkuam pranë banorëve të zonës së Don Boskos dhe asaj të Bulevardit “Gjergj Fishta” duke krijuar një park të vogël me pemë, ku çdo familje e zonës mund të shijojë një pasdite të këndshme.

Banka Credins si gjithmonë ka qënë mjaft aktive në projekte që kanë të bëjnë me mjedisin duke i dhënë rëndësinë maksimale cilësisë së jetës që na jep një mjedis i pastër♻️dhe i gjelbërt🌿.

Përgjatë shumë viteve aktivitet, kemi kontribuar e do vazhdojmë në këtë drejtim, sado i vogël të jetë kontributi ynë.

Të gjithë së bashku duhet të kujdesemi për të reduktuar ndotjen, ulur përdorimin e plastikës, përdorur sa më pak makinat, apo duke kursyer përdorimin e ujit dhe të energjisë. Le ta mbajmë sa më të pastër tokën tonë.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins