Credins Bank, në kuadër të përgjegjësisë sociale dhe përkujdesjes ndaj komunitetit, zhvilloi ditën e djeshme një vizitë në “Shtëpinë e të Moshuarve” të qytetit të Kavajës. Gjatë këtij takimi Credins Bank kontribuoi me një ndihmë të vogël në permirësimin e kushteve të jetesës së banorëve të qendrës për të shtuar sadopak gëzim në përditshmërinë e tyre.

Credins Bank, në kuadër të përgjegjësisë sociale dhe përkujdesjes ndaj komunitetit, zhvilloi ditën e djeshme një vizitë në “Shtëpinë e të Moshuarve” të qytetit të Kavajës. Gjatë këtij takimi Credins Bank kontribuoi me një ndihmë të vogël në permirësimin e kushteve të jetesës së banorëve të qendrës për të shtuar sadopak gëzim në përditshmërinë e tyre.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins