Banka Credins mbështeti me sukses dhe këtë vit konkursin Kombëtar “Ide të Gjelbërta”, në bashkëpunim me Partners Albania for Change and Development. Qëllimi i këtij konkursi është prezantimi i ideve novative e të gjelbërta për zhvillimin e një mjedisi të qëndrueshëm dhe konkurues në treg duke promovuar gjithashtu dhe punësimin në Shqipëri.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins