Credins mbështet Festivalin e 11 i cili rikthehet pas 47 viteve në Bunk’Art1. Përgjatë 3 mbrëmjeve, u kujtuan mbi 20 këngë ndërtuar mbi të njëjtën skenografi. Një event emocionues dhe një spektakël muzikor me shumë të ftuar special. Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës.

Credins mbështet Festivalin e 11 i cili rikthehet pas 47 viteve në Bunk’Art1. Përgjatë 3 mbrëmjeve, u kujtuan mbi 20 këngë ndërtuar mbi të njëjtën skenografi. Një event emocionues dhe një spektakël muzikor me shumë të ftuar special. Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins