Credins mbështet “Festa e Gjysheve” Si një institucion partner me bizneset dhe institucionet lokale, Credins Bank, gjatë muajit Gusht, sponsorizoi aktivitetin “Festa e Gjysheve”.

Credins mbështet “Festa e Gjysheve”

Si një institucion partner me bizneset dhe institucionet lokale, Credins Bank, gjatë muajit Gusht, sponsorizoi aktivitetin “Festa e Gjysheve”. Festa u mbajt në qytetin e Përmetit për 2 ditë me radhë ku pati një larmi performuesish dhe aktivitete. Banka Credins gjithmonë në mbështetje të artit, kulturës dhe traditës shqiptare duke suportuar këtë nismë që ka për qëllim të kthejë vëmendjen tek gatimi tradicional i vendit tonë. 

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins