Credins Bank mbështeti Innovation Investment Fund në organizimin e Agro-Turizmi: Sektori primar për investim. Credins Bank është një aktor i rëndësishëm në ndërtimin e një komuniteti aktiv dhe qyteteve me zhvillim të qëndrueshëm, duke investuar në aktivitete promovuese të agro-turizmit në të gjithë vendin.

Credins mbështet Eventin Agro – Turizmi: Sektori primar për investim

Credins Bank mbështeti Innovation Investment Fund në organizimin e Agro-Turizmi: Sektori primar për investim. Credins Bank është një aktor i rëndësishëm në ndërtimin e një komuniteti aktiv dhe qyteteve me zhvillim të qëndrueshëm, duke investuar në aktivitete promovuese të agro-turizmit në të gjithë vendin.

Credins mbështet Eventin Agro – Turizmi: Sektori primar për investim

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins