Credins Bank, në kuadër të përgjegjësisë sociale, mbështet Trail Running Albania në organizimin e edicionit të dytë të vrapimit malor në Malin e Dajtit: “Dajti Trail Running”.

Ditën e dielë, në 21 Prill, në malin e Dajtit dhe Credins u bë pjesë e maratonës të vrapimit malor, jo vetëm vrapim malor por një fundjavë ndryshe!

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins