Credins Bank mbështet botimin e librit: “Ky është Dritëroi im”, një botim mjaft i bukur me kujtime mbreslënëse nga miqtë e shumtë e kolegët që kanë bashkëpunuar në vite me shkrimtarin tonë të madh. Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës.

Ky është Dritëroi im – Kujtime

Credins Bank mbështet botimin e librit: “Ky është Dritëroi im”, një botim mjaft i bukur me kujtime mbreslënëse nga miqtë e shumtë e kolegët që kanë bashkëpunuar në vite me shkrimtarin tonë të madh. Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins