Credins Bank është një aktor i rëndësishëm në ndërtimin e një komuniteti aktiv dhe qyteteve me zhvillim të qëndrueshëm, duke investuar në aktivitete promovuese të agro-turizmit në të gjithë vendin. Në kuadër të politikave të përgjegjësisë sociale dhe zhvillimit të vazhdueshëm, Credins, mbështëti AGRO-TECH Expo & Forum 2019.

Agro Tech Expo
Agro Tech Expo

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins