Një ndër parimet kryesore në Credins Bank është të mundesojë edukimin e brezave të ardhshëm në kushte sa me te favorshme dhe të sigurta. Në prag të nisjes së vitit shkollor 2020-2021, Credins Bank kontribuon në drejtim të rritjes së kushteve te higjenës gjatë zhvillimit të proçesit mësimor duke dhuruar maska, dezinfektantë dhe pajisje të tjera për shkollat e Tiranës. Credins Bank beson në vlerat e arsimit dhe kulturës dhe i konsideron një nga kontributet më të çmuara në dobi të komunitetit.

Credins dhuron maska e dezinfektantë për shkollat

Një ndër parimet kryesore në Credins Bank është të mundesojë edukimin e brezave të ardhshëm në kushte sa me te favorshme dhe të sigurta. Në prag të nisjes së vitit shkollor 2020-2021, Credins Bank kontribuon në drejtim të rritjes së kushteve te higjenës gjatë zhvillimit të proçesit mësimor duke dhuruar maska, dezinfektantë dhe pajisje të tjera për shkollat e Tiranës. Credins Bank beson në vlerat e arsimit dhe kulturës dhe i konsideron një nga kontributet më të çmuara në dobi të komunitetit.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins