Dhurimi i gjakut është një akt human, i cili shpëton jetë njerëzish. Ndaj sot, stafi i Credins Bank ju përgjigj menjëherë thirrjes së Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak. Kjo iniciative u perkrah nga shumë punonjës të bankës, të cilet ndjehen të lumtur që kontribojnë për të përmirësuar jetën e qindra fëmijëve që vuajnë nga Talasemia ose dhe persona të tjerë që kanë nevoja urgjente për trasfuzion gjaku. Vetëm 10 minuta mjaftojnë për të shpëtuar 3 jetë! Gjaku është jetik, dhe nukmjafton. Një dhuratë që lumturon më shumë se çdo gjë se jep jetë! Faleminderit Stafit që kontriboi për këtë iniciativë.

Dhurimi i gjakut është një akt human, i cili shpëton jetë njerëzish.

 Ndaj sot, stafi i Credins Bank ju përgjigj menjëherë thirrjes së Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak. Kjo iniciative u perkrah nga shumë punonjës të bankës, të cilet ndjehen të lumtur që kontribojnë për të përmirësuar jetën e qindra fëmijëve që vuajnë nga Talasemia ose dhe persona të tjerë që kanë nevoja urgjente për trasfuzion gjaku.

Vetëm 10 minuta mjaftojnë për të shpëtuar 3 jetë! Gjaku është jetik, dhe nukmjafton. Një dhuratë që lumturon më shumë se çdo gjë se jep jetë!

Faleminderit Stafit që kontriboi për këtë iniciativë.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins