Këtë herë jemi partnerë kryesore në seminarin “Zhvillimi rural përmes mbështetjes së Agroturizmit”, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësise dhe Zhvillimit Rural, Universitetin e Firenzes dhe Universitetin Bujqësor të Tiranës. Fermerët e zonës u njohën me potencialet e mëtejshme të zhvillimit të Agroturizmit në Shqipëri, me modelet më të mira të zhvillimit të këtij lloji biznesi në Toskanë dhe mbi të gjitha me suportin që Credins Bank i ofron fermerëve dhe kujtdo që kërkon të investojë në këtë segment, përmes skemave mbështetëse për agroturizmin.

Eventi u organizua të hënën më 18 Qershor 2019 në ambientet e Agroturizëm “Huqi”, Gjiri Lalzit, Tiranë.

Këtë herë jemi partnerë kryesore në seminarin “Zhvillimi rural përmes mbështetjes së Agroturizmit”, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësise dhe Zhvillimit Rural, Universitetin e Firenzes dhe Universitetin Bujqësor të Tiranës.

Fermerët e zonës u njohën me potencialet e mëtejshme të zhvillimit të Agroturizmit në Shqipëri, me modelet më të mira të zhvillimit të këtij lloji biznesi në Toskanë dhe mbi të gjitha me suportin që Credins Bank i ofron fermerëve dhe kujtdo që kërkon të investojë në këtë segment, përmes skemave mbështetëse për agroturizmin.

Credins Bank

Ne flasim gjuhën tuaj.

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins