këtë herë jemi në Korcen tonë të dashur që nën tingujt e bukur të MIK festival do na shijojë dhe më shumë duke zbukuruar mbrëmjet tona të verës për 5 netë me radhë nga data 24 Korrik deri në 29 Korrik. Koncerte, ekpozita, DJ, flamengo, serenata, balet dhe këngëtarë me famë nderkombëtare do performojnë për të gjithë ju që jeni ose do shkoni në Korcë për të ndjekur nga afër muzikalitetin e këtij eventi.

Këtë herë jemi në Korcen tonë të dashur që nën tingujt e bukur të MIK festival do na shijojë dhe më shumë duke zbukuruar mbrëmjet tona të verës për 5 netë me radhë nga data 24 Korrik deri në 29 Korrik.

Koncerte, ekpozita, DJ, flamengo, serenata, balet dhe këngëtarë me famë nderkombëtare do performojnë për të gjithë ju që jeni ose do shkoni në Korcë për të ndjekur nga afër muzikalitetin e këtij eventi.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins