Vazhdon kontributi i Bankës Credins për Institucionet Shëndetësore për t’ju gjendur pranë mjekëve dhe infermierëve të palodhur. Stafi i Degës Vlorë, ishte pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor për Rajonin e Jugut, duke dhuruar maska, doreza, alkool dhe mjete të tjera të nevojshme për punën e tyre të përditshme.

Vazhdon kontributi i Bankës Credins për Institucionet Shëndetësore për t’ju gjendur pranë mjekëve dhe infermierëve të palodhur.

Stafi i Degës Vlorë, ishte pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor për Rajonin e Jugut, duke dhuruar maska, doreza, alkool dhe mjete të tjera të nevojshme për punën e tyre të përditshme.

Faleminderit për përkushtimin maksimal të dashur mjekë e infermierë.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins