Credins Bank në mbështetje të aktiviteve sportive dhe kulturore në të gjithë territorin e Shqipërisë, këtë javë bëhet pjesë e eventit më të madh në vend të paragliding.

“Albanian Open” event i cili këtë vit përkon dhe me 20-vjetorin e krijimit të Aeronautikës Shqiptare do të organizohet nga data 08 Maj deri në 11 Maj në qytetin e Vlorës, me pjesmarrjen e më shumë se 70 pilotëve nga e gjithë bota. Një event plot emocione, fluturime, festa, çmime, falenderime dhe një ekspozitë fotografike me pamjet me te bukura te detit dhe te malit nga eventet e krijuara gjatë gjithë këtyre viteve.

Bashkohuni me Credins Bank në datat 08 – 11 Maj 2019 në Vlorë dhe përjeto adrenalinën e Albanian Open Paragliding Festival.

Në flasim gjuhën tuaj!

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins