Credins Bank mbështet realizimin e eventit “VIZart”. Një ekspozitë që bën bashkë punët e 50 mjeshtrave shqiptarë, të cilët i përkasin brezave të ndryshëm që nga Kodra, Jukniu, Kilica, Dhrami, Shoshi, Lulani, Keraj, Madhi, Mele, Leka, e shumë artistë të njohur, duke pëfshirë dhe organizatorin e kësaj ekspozite Helidon Haliti. “VIZart” është një nga ato ekspozita që nuk duhet humbur! Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës shqiptare.

Credins Bank mbështet “VIZart”

Credins Bank mbështet realizimin e eventit “VIZart”. Një ekspozitë që bën bashkë punët e 50 mjeshtrave shqiptarë, të cilët i përkasin brezave të ndryshëm që nga Kodra, Jukniu, Kilica, Dhrami, Shoshi, Lulani, Keraj, Madhi, Mele, Leka, e shumë artistë të njohur, duke pëfshirë dhe organizatorin e kësaj ekspozite Helidon Haliti. “VIZart” është një nga ato ekspozita që nuk duhet humbur!

Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës shqiptare.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins