Tetori është muaji i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit. Dhe këtë Tetor, Banka Credins solidarizohet me nismën “Ti mund të kontribosh” për të mposhtur frikën dhe transmetuar mesazhe të forcës dhe guximit. Le të vendosim fjongon rozë dhe të ecim së bashku në marshimin e radhës më datë 8 Tetor 2019, tek Pallati I Kongreseve ora 17:00.

Tetori është muaji i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit.

Dhe këtë Tetor, Banka Credins solidarizohet me nismën “Ti mund të kontribosh” për të mposhtur frikën dhe transmetuar mesazhe të forcës dhe guximit.

Le të vendosim fjongon rozë dhe të ecim së bashku në marshimin e radhës më datë 8 Tetor 2019, tek Pallati I Kongreseve ora 17:00.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins