Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë me mbështetjen e Credins Bank organizoi në Qytetin Studenti “Javë e Rinisë”, një ngjarje 5 ditore, ku në qendër të saj ka aktivitete të ndryshme me fokus rininë, duke filluar nga eventet kulturore, shfaqje filmash, diskutime e debate mbi çështje që shqetësojnë aktualisht rininë shqiptare. Credins Bank ishte gjithashtu prezent gjatë gjithë javës për të mbështetur iniciativat dhe idetë e të rinjve.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins