STAND UP ALBANIA 2020, një talent show për moshat 7-22 vjeç, një format i suksesshëm televiziv, mblodhi qindra të rinj të talentuar që konkuruan në 3 kategori: -Public Speech -Stand-up comedy -Performance Një rrugëtim i mrekullueshëm i fëmijëve dhe të rinjve shqiptar përgjatë disa muajve, u finalizua në një mbrëmje maratonë mjaft të këndshme tek Amfiteatri i Tiranës. Një juri prefesionistësh zgjodhi dhe fituesit. Super momente nga finalja e madhe, spektakël, çaste prekëse dhe emocione pa fund dhuruan finalistët.

Credins Bank mbështet STANDUP ALBANIA 2020

STAND UP ALBANIA 2020, një talent show për moshat 7-22 vjeç, një format i suksesshëm televiziv, mblodhi qindra të rinj të talentuar që konkuruan në 3 kategori:

-Public Speech

-Stand-up comedy

-Performance

Një rrugëtim i mrekullueshëm i fëmijëve dhe të rinjve shqiptar përgjatë disa muajve, u finalizua në një mbrëmje maratonë mjaft të këndshme tek Amfiteatri i Tiranës. Një juri prefesionistësh zgjodhi dhe fituesit. Super momente nga finalja e madhe, spektakël, çaste prekëse dhe emocione pa fund dhuruan finalistët. 

Credins Bank është gjithmonë në mbështetje të talenteve të reja dhe artit shqiptar.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins