Credins Bank, mbështet Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në organizimin e panairit “Shqipëria punon tokën” ku fermerë nga i gjithë vendi për dy ditë u mblodhën në Sheshin “Skënderbej” dhe e shndërruan sheshin në një fshat. Credins Bank gjithmonë në krah të agrobiznesit dhe fermerëve.

Credins Bank, mbështet Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në organizimin e panairit “Shqipëria punon tokën” ku fermerë nga i gjithë vendi për dy ditë u mblodhën në Sheshin “Skënderbej” dhe e shndërruan sheshin në një fshat. Credins Bank gjithmonë në krah të agrobiznesit dhe fermerëve.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins