Credins Bank mbetet e përkushtuar ndaj Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe synon të kontribuojë në qëndrueshmërinë e fushës së artit dhe kulturës, Në këtë kuadër Credins Bank mbështet “I’m from Tirana”, një show nga artisti Kujtim Prodani i cili u mbajt pranë “Teatrit Eksperimental ArTurbina”.

Credins Bank mbetet e përkushtuar ndaj Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe synon të kontribuojë në qëndrueshmërinë e fushës së artit dhe kulturës, Në këtë kuadër Credins Bank mbështet “I’m from Tirana”, një show nga artisti Kujtim Prodani i cili u mbajt pranë “Teatrit Eksperimental ArTurbina”.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins