Në datën 28 Maj, në ambientet e Qendrës Sociale të degës Tiranë, u realizua një festë me 50 fëmijë jetimë që jetojnë në komunitet. Falë vullnetarëve të degës dhe bashkëpunimit me Credins Bank, fëmijët festuan, kërcyen dhe kaluan kohë sëbashku. Nga kontributet e punonjësve në të gjitha degët e Bankës Credins në Tiranë, u realizuan edhe dhurata për të gjithë fëmijët. Credins Bank, në kuadër të përgjegjësisë sociale, jep kontribut në mënyrë të vazhdueshmë në ndihmë të njerëzve më në nevojë!

Credins Bank mbështet Kryqin e Kuq
Credins Bank mbështet Kryqin e Kuq

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins