Skulptori i njohur shqiptar profesor Ermir Grezda u mbështet nga Credins Bank për hapjen ekspozitës me punime speciale të realizuar falë mjeshtërisë dhe profesionalizmit. Credins Bank është vazhdimisht aktive në mbështetje të përgjegjësisë sociale në kuadër të fushës së Artit dhe Kulturës duke ofruar shembullin e ndërgjegjësimit në shërbim të komunitetit.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins