Credins Bank mbështet eventin “Albania Climbing Festival”, aktivitet ky për disiplinen “Climbing”, viti i 5-të organizuar nga Rock Tirana Climbing Gym. Në datat 03 – 05 Maj 2019 në Bovillë, Brar, u bëm pjesë e në një sërë aktiviteteve si: Climbing, Joga, Hiking, Slackline dhe Party.

Credins Bank është një aktor i rëndësishëm në ndërtimin e një komuniteti aktiv dhe qyteteve me zhvillim të qëndrueshëm, duke investuar në aktivitete kulturore, sportive dhe promovuese të artit në të gjithë vendin.

Credins Bank mbështet Albania Climbing Festival
Credins Bank mbështet Albania Climbing Festival

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins