Në festën e bukur të 1 Qershorit, fëmijët e stafit të Bankës Credins, u bënë pjesë e një iniciative interesante. Qindra libra u mblodhën përgjatë gjithë muajit Qershor për t’ua dhuruar bashkmoshatarëve të tyre në Shtëpitë e Fëmijëve në qytetet e Shkodrës, Durrësit dhe Korçës duke i mundësuar në këtë mënyrë këtyre fëmijëve arsimim dhe një përkujdesje të veçantë dhe duke kontribuar sadopak në lumturinë e tyre në këtë ditë feste.

Në festën e bukur të 1 Qershorit, fëmijët e stafit të Bankës Credins, u bënë pjesë e një iniciative interesante. Qindra libra u mblodhën përgjatë gjithë muajit Qershor për t’ua dhuruar bashkmoshatarëve të tyre në Shtëpitë e Fëmijëve në qytetet e Shkodrës, Durrësit dhe Korçës duke i mundësuar në këtë mënyrë këtyre fëmijëve arsimim dhe një përkujdesje të veçantë dhe duke kontribuar sadopak në lumturinë e tyre në këtë ditë feste.

Credins Bank – Ne flasim gjuhën tuaj!

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins